torstai 28. kesäkuuta 2012

Yks nukkuu

Yks piäni nukkuu. Uni voitti keske seurustelu. Ikä kaks viikkoo ja neljä ja pual päivää. Paino n. 440 g.

Yks toinenki nukkuu... Selläälläs nukkuja painaa n. 420 g, muut n. 370 g (vas.), n. 420 g. (oik.). 

26 kommenttia:

 1. Ai mahoton miten suloisia. Kuin raaskit ikinä niistä luopua?????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amalia, antaas kattoo kui käy ja kui kauheesti näihi kiintyy.

   Poista
 2. Eihän tuosta enää suloisemmaksi voi tulla. Pennut kasvavat hurjaa vauhtia. Jokos ne ovat lähteneet liikkeelle? Ainakin seisomaharjoituksia näyttää olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, kyl pennut o lähteny liikkeel vaik ei viäl pois pesäst. He kävelee pesäs ettiistakasi vaappuvasti ja muksahtellee. Kävelyharjotukset o selvästi menos.

   Poista
 3. On kyllä niin hieno katras! Upea väritys ja selkeät persoonat myös :) Varmasti selällänsä nukkuja tulee nukkumaan selällään myös myöhempinä vaiheina elämässänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä o jännittävä kysymys ja ole tätä miälesäni kyselly. Et kui piänest pennust voi alkaa tekemää johtopäätöksii luanteest ja miältymyksist. Jännää jos tämä ruskeetäplikäs tyttöpentu tykkää myähemminki nukkuu selläälläs.

   Poista
 4. Voi kun he ovat niin ihania! Kukatkin aiemmassa postauksessa on ihania, ja olen iloinen, että olet ostanut tähkähietaliljoja, kun siihen blogissani ihastuit. Onpa hieno tunne kun tiedonvälitys tällä tavalla toimii ja blogeista on iloa. Niinhän niistä on, paljon iloa ja tietoa, riippuu blogeista ja aiheista.
  Voi tuota yhtä ruskeaa pilkkumassu-Dorothya! Häneen vähän melkein pakostakin ihastuu, kun on niin ihana pullukkamasu, vaikka Diana vei sydämen jo alkuun hienolla värillään ja hän on edelleen minusta kaikkein kaunein - ehkä, jos nyt mitään järjestystä pystyy laittamaan. Punaiset pojat nyt on sellaisia, että olen haaveillut sellaisesta jo pitkään mutta toisen värisiä vaan tullut! Ehkä joku päivä. Mutta kun kaikki kissat ovat ihania. Voi noita. En minä ehkä pääsisi sinne pihalle ollenkaan, vaan kääntyisin aina ovella takaisin pentulaatikolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tykkäsi aikasemmi kauheesti hoppeefärisist ja mustasavuist kissoist ja tiikeriraidallisist. Emmää ymmär kui mää ihastui Ruskaa heti ko mää se näi, vaikken koskaa aikasemmi ol ollu kiinnostunu ruskeist kissoist, enkä tabbykuvioisist. Ruska pennut o kylläki täplikkäit - he o periny täplät isältäs. Mut oikeastas mää tykkää melkei kaikellaisist kissoist. Nämä Ruska punaset pojat (tai punane ja creme) o must kyl hianot ja syätävä suloset, niinko tyttöpennutki. Sininenki o kaunis färi ja Diana o tomera tyttö niinko siskoski, vaik o jouko piänin.

   Poista
 5. Voi miten ihania huollettavia täältä löytyikään, suloisia ja niin pikkuruisia. En ihmettele, että on ajatukset pikkuisissa kissoissa. Ja jokainen niin oman itsensä näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarppu, nämä pennut o hauskat ko kaikki o erilaisii ni he korostaa toine toistes erilaisuut. Joka pentu yksinäs olis pliisumpi ko täsä kirjavas joukos.

   Poista
 6. Hienosti ovat lapsoset kasvaneet. Ja niin suloinen tuo kädelle nukahtanut. Ja kaikki muutkin!!
  ps. montako jää sulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, tähä asti mää ole sanonu ettei ykskää jää mul. Jos pennuil löytyy kohtalaise aikases vaihees oma hyvä koti, se helpottaa asennoitumist ja luapumist pennuist.

   Poista
 7. Voi että ne kasvaa ihan liian nopeaan. Niin suloisia,ihania palleroita. Kohta alkaa painiminset keskenään.
  Oikein rattoisaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, kyl heil ny jo näkkyy piänii mut selvii painiotteit.

   Poista
 8. Kiitos vastauksestasi edelliseen. En tiedä rohkenenko milloinkaan moiseen hoitourakkaan. Parasta vaan heltyä täällä palstoilla muiden karvapalleroista ja puhua koiraa omalle pompulalle. Mahtavan suloisia ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näit o ihana esitel muilleki. Täl viikol o käyny kissakattojii joka ilta. Ja sit voi heit näyttää tääl plokipalstoil.

   Poista
 9. Voi ihania pikkuisia, käsittämättömän suloisia karvapallosia. Minullakin on käynyt mielessä että otatko sinä yhden niistä itsellesi? (Ei tarvitse vastata, arvelen että mielelläsi pitäisit ne kaikki!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mullaki o käyny miäles et otanko yhde mut on sovittu etten ot. Mää ole nauttinu kauheesti Ruskast ainoon kissan. Mut voisi kyl ehkä teettää Ruskal viäl toisetki pennut, jos näil pennuil löytyy koti ja kaikki mennee hyvi. Ehkä liika aikast sannoo.

   Poista
 10. Täällä me miehen kanssa ihastellaan näitä suloisuuksia♥ Olen myös ajatellut että miten noista voi ikinä luopua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaik olenki kovannu luantoni, kyl voi tippa silmää tul ko pennuist o luavuttava. Mut jos pennuist tykätää uusis kodeis, se helpottaa luapumist.

   Poista
 11. Ah, sielu lepää kun näitä kuvia katsoo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos sialu ja silmät leppää ko näit pikkusii kattoo.

   Poista
 12. Voi, mitä söpöliinejä! Ihan sydän sulaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Margsan, kiältämäti nää pennut o hellyttävvii ja munki sydämmeni sullaa...

   Poista
 13. Mahtuu nukkumaan kämmenellä, voi että. Sitten teillä riittää vilskettä, kun pennut oppivat juoksemaan pitkin huushollia pallojen yms lelujen perässä, ja kiipeilemään verhoja pitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipsa-Pippuri, mää ole varustanu itteeni sil ajatuksel et näist sulosist ja hellyttäväisist karvapalloist voi viäl kehkeytyy varsinaine hulikaanijoukkio, jokka repppii tapetit seinist, kiipee pitki verhoi ja tekkee selvää mu orkideoistani, jos ne jätetää pentuje ulottuvil.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!