tiistai 31. heinäkuuta 2012

Pennut kasvaa niät kohisee
Täs o 7-viikkoskuva Ruska pennuist toispäivält sunnuntailt.


Tänä aamusti Ruska-emo suasios oleva kori pääsi pentujenki suasioo. Pennut keksi itte men korrii nukkumaa, parit vaa välil vahettu koris. Täsä Daniel ja Diana kokkeilee, kummost o nukkuu piänes koris. (Näit kuvia ei ol millää lail lavastettu!)
Sit voorostas punaset pojat Dionysos ja Daniel.
Täsä Dionysos ja Dorothy.

Lopuks pari videopätkää pentuje touhuist. Ikä näis videois 7 viikkoo 2 päivää, painohaarukka 850 g (Diana) - 1030 g (Daniel).
* * * * *

Lämpimästi tervetulloo JaanaElina Aika on taikaa -plokist!

25 kommenttia:

 1. Olipas hauska nähdä pentujen leikkiä oikein liikkuvassa kuvassa. Ja tietysti myös Ruska-mamma.
  On ne vaan suloisia nuo pienet pennut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Daisy. Ruska-mamma valvoo koko aja pentujes touhui. Pennut o sulosii ja kesyi mut samal villei ja Ruska välil kurittaa heit.

   Poista
 2. Voi ihanuus, aina vain suloisempia, jos nyt mitenkään voi olla, aina olleet suloisia, mutta nyt alkavat olemaan "kissamaisia"
  Oikein hyvää viikkoa niin sinulle kuin kisuleille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mummeli. Hyvvää viiko jatkoo sinul ja Himmul!

   Poista
 3. Touhottimet on jo ihan oikean kissan näköisiä ;) Meininkiä näköjään riittää, hauska katsoa elävää kuvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Touhottimet"! Hauskasti sanottu. Nois videois ei ol ihan täys meno pääl.

   Poista
 4. On ne kasvaneet ihan silmissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja joka päivä tullee painoo lissää muutama kymmene grammaa.

   Poista
 5. Onpas hyvin kasvaneet. Voiko tuon suloisempia otuksia enää olla ja niin oman itsensä näköisiä ihan jokainen, suloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläin- ja ihmislapset o hellyttävvii, nii nämäki. Ja hauskoi siit ko jokakikine näist o erilaine ja eri luanteinenki. Ja silti kaikki o ko samast formust: täplikkäit.

   Poista
 6. Ovat kyllä kasvaneet! Ihana on seurata näitä suloisuuksia ja aika touhuleita ovatkin. Ruska on niin ihan emo:) Terkkuja Ruskalle ja rapsutuksia kikille kisuille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Touhuleit"! Toine hyvä sana kuvvammaa näit. Ruska o oikee hualehtivaine ja (yli)tunnolline emo. Kiitos, rapsutukset o menny peril.

   Poista
 7. Siellähän selvästi harjoitellaan jo neliraajakynsienterotusta tuohon pieneen koriin! Siitä se lähtee, toteaa Helmi-neiti, jonka pravuureihin taitoo kuuluu.

  Ihania ovat ja todellakin kasvaneet valtavasti. Ruska-mamma vaikuttaa vähän rasittuneelta :) Minunko nuo villit viikarit? ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Neliraajakynsieterotust"! Juu, sitä harjotellaa. Mu oli kylläki pakko ottaa heilt kori poijjes ko he rupes pureskelemaa ja syämää sitä. Mut neliraajakynsieterotust harjotellaa trasumattoo.
   Päättelet ihan oikee: Ruska-mamma näyttää minustaki välistäi rasittunneelt. Krr-krrr-krrrr, hän kurisee ja vahtii pentui ja hualestuu heti ko pennut keksii jotaki uut. Yks edel ja toiset peräs. Pennut kiipeis pitki verhoi katorajjaa astikka, jollemmää olis ottanu verhoi pois.

   Poista
 8. Kovin touhukasta porukkaa ja vauhti vain kiihtyy...
  Ihania ovat! Silityksiä kaikille.

  Mikki ja Monika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, päät kolisee tualijalkoihi ja pennut mätkähtellee ja puttoilee millo mistäki millo mihenki. Onneks pennut o vahvaa tekkoo ja joustavii.

   Poista
 9. Ihana tuo Ruska, joka tarkkailee villiä laumaansa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, EijaK, Ruskal o kova homma ja vastuu valvoo piänt villii laumaas. Ja ihanaa et hännee voi täysi luattaa, et hän hoitaa pentus.

   Poista
 10. Oi kuinka ihania ovat♥ Ja Ruska on periyttänyt lapsilleen korissa nukkumisen jalon taidon. Lähtevätkö pennut uusiin koteihinsa sinun luotasi vai muuttavatko ne kissalaan?
  Mitä luulet, kuinkahan Ruska palautuu "normaalielämään" pentujen lähdettyä? Dorothyssä on hyvin paljon samaa näköä Ruskan kanssa, ainakin tuon ekan kuvan perusteella. Samanlaiset korvat kuin Ruskalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, kyl kai pennut lähtee meilt uusii kotteihis, jos heil kaikil koti löytyy 12 viiko ikkää mennes. Jos ei löydy, ni periaattees he sillo luavutusikäsin muuttaa kissalaa (jos mää vaa malta luavuttaa...).
   En ossaa arvat, onko Ruska ihan helpottunu ko pääsee erroo täst pentukatraast ja solahtaako hän äkkii "normaalielämää". Aika näyttää.
   Minul o ihan sama kokemus, Dorothy o kaikist enämpi Ruska näkköine ja veikkaisi et luanteinenki. Dorothy muuttaa uutee kottiis Helsinkii ja hänt vartoo siäl koira"sisko" Pualukka. Sit he o niinko kaks marjaa, Pualukka ja Mesimarja. Dorothy nimeks tullee Mesi. En malt ol paljastamati, et Ruska uudel emännäl o siirtolapuutarhamökki, joho o suunnitelmis valmistaa Mesil oma pergola.

   Poista
  2. Kuulostaa oikein kivalta tuo Mesin tuleva koti...

   Poista
 11. Nyt on vilsketta teilla! Pennut kasvavat huimaa vauhtia! Ihanat korikuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meil vilsket, tosin vaa yhdes ainoos huanees, joho pennut o aidattu. Kori kesti pentui yhde ainoo päivä, sit mää oti kori heilt poijjes ettei he olis silpunnu sitä ihan säpäleiks.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!