torstai 19. heinäkuuta 2012

Pentukuulumiset

Pennut o vilkkait ja voi hyvi. Pissal o jo käyty laatikol. Kermafiilii, joho o sevotettu munakeltuaine, o maisteltu. Penturaksujaki o jo pureskeltu. Ja vettä juatu kupist.

Mut kaikist herkummalt maistuu Ruska-emo maito.

Paino nyte 5 ja puale viiko vanhan o liki 800 g isoimmal Pikkuprinssi Danielil (kuvas emo kainalos) ja yli 650 g piänimmäl Touhutyttö Dianal (Danieli viäres).Leijonakuninkas Dionysos Didi Ruffeli ja Hurmaajatar Dorothy Rodofiina Mesi-Marja.Pikkuprinssi Daniel Dansku Rassuli. Tämä poika ensimmäitteeks nuali kermafiilii lautaselt ja rouskutteli penturaksui.


Touhutyttö Diana Usva Lillamaliina. Tämä tyttö se oppiki ensimmäitteeks käymää hiakkalaatikol. Fiksu piäni kissa, meinaa vaa.

Miska-kissa kuulumissii

Miska katos Poris huhtikuus ja oli kadoksis kahdeksa viikkoo, kunnes onneks löydettii. Ny hän o viättäny normaalii ja rauhallist elämää kotonas. Häne emäntäs Pirkko Mäenpää pyysi kertomaa, et Miska rekisteröittii Poris pidetys näyttelys 15.7. eurooppalaiseks nimel Miihkali. Ja lisäks, hän o ny virallisesti kihlois neiti Elekati Tanita kans.

Onneks olkoo, Miska-Miihkali!

* * * * *

Lämpimästi tervetulloo lukijaks, Tansku!

26 kommenttia:

 1. Just aattelin tänään, että mitähän pennuille ja Ruskalle mahtaa kuulua. Kiva kuulla, ja nähdä, että oikein hyvää. Suloisia ovat edelleen ;)
  Miska-kissan tarina on kuin joku Tuhkimo, niin onnekas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miskal kävi hyvi, ko hän selvis ehji nahoi reissultas ja häne rekisteröitii viäl eurooppalaiseks rotukissaks. Hän o esimerkki siit, millai eurooppalaise kissarodu geenipohjaa laajennettaa. Tiätääkseni ainoo kissarotu, joho rekisteröidää kissoi rodu ulkopualt. Ja nämä "puhdasrotuset" maatiais-/kotikissat onki rodu esivanhempii, mut ei automaattisesti läheskää kaikkii maatiaskissoi hyväksyt eurooppalaise lyhytkarvakissarodu edustajiks.

   Poista
 2. Onnittelut Miskalle!
  Voi noita pieniä, ensin meinasin sanoa, että tuo Dorothy on niiin hurmuri, tuossa pilkkujensa kanssa imemässä emoa takajalat hassusti ja painimassa veljen kanssa, hassu pikku naama, mutta sitten tuli tuo viimeinen pikkuisen Dianan kuva... voi söpöys! Diana vie sydämen, ja toisaalta kaikki vuoronperään. Pus, pus pikkuisille! Dionysos on todella upean värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pus pus Sailal, ja Ransul ja Mustilleki pusuja riittää näilt piänilt. Diana o alvust alkai ollu su lempparis.
   Selvästi erityisesti just Dianal ja Danielil o omat fanis. Nämä o pentuee dilutiokissoi, jokka o periny dilutiogeeni molemmilt vanhemmiltas, ko heist o tullu tommosii vaalennusfärisii (Danielil punane o vaalentunu kremeks ja Dianal Ruskee siniharmaaks). Ruska o periny tämä dilutiogeeni isoisältäs Belagian Ludwigilt. Pentuje isä Sinfonia o kans sinine dilutiofärine ja hän o periyttäny tämä geeni kaikil näil neljäl jälkeläiselles. Dorothy ja Dionysos ei ol saanu geenii Ruskalt, ko heis tua dilutio ei nävy, he o geeni kantajii.
   Dionysos o melkei oranssi, mustaki ihana färine.

   Poista
 3. Oi...<3 voi miten ihanat lapsukaiset Ruska ja Sinfonia saivat:) ja mikä ihana värikimara.Kun meidän Misu aikanaan pyöräytti neljä poikaansa,kaikki olivat kuin samasta muotista,emonsa klooneja,pikimustia ja valkoinen pilkku rinnassa.Ja minä kun niin toivoin,että edes yksi olisi ollut kuin niiden isä,harmaa Baron...Ihania kesäpäiviä sinulle ja kaikille karvatassuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiina. Se oli jännä yllätys, et kaikki sattuki olemaa eri färisii. Ainaki kaks färiyhdistelmää olis ollu viäl mahdollissii, kilpikonnaruskeetäplikäs tyttö ja kilpikonnasinitäplikäs tyttö.

   Poista
 4. Oho, ovatpa he taas kasvaneet ja muuttuneet! Toinen toistaan suloisempia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko aja nää kasvaa kauheet vauhtii. Ja vauhti paranee.

   Poista
 5. Nuo on kyllä niin hurmaavia lapsosia ja Ruska jaksa pyyteetömästi hoitaa. On sinulla ollut ihanaa kesää kun saanut niitä seurata ja vielähän ne viipyy emon hoivissa hetken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä jo kirpasee ajatus, et syyskuu alkupual nämä lapsukaiskissat lähtee... Kyl he minukki joka päivä hurmaa.

   Poista
 6. Pennut kasvavat hurjaa vauhtia. Tuntuu hurjalta ajatella, että tuossa iässä Nero ja sisarukset olivat jääneet orvoiksi. Ihan avuttomia vielä. Teillä mahtaa käydä vilske pentuhuoneessa. Uskomatonta miten nopeasti pennut oppivat sisäsiisteiksi. Mihkailille onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pennut o ihan luattavaisii ja kesyi. Ko mää mene huaneesee, he yleensä juaksee vastaa. En tiä minkä tähde, mut tuntuu mukavalt. Nerol ja sisaruksil oli tos ijäs jo ihan erilaine elämäkokemus, ko he osas pelläät ihmisii. Meil käy kova vilske pentuhuanees, arvaat oikei. Mut kyl siäl rauhallist perheidylliiki saa kattel, ko Ruska imettää. Ja sit he nukkuu sulosesti yhdes.

   Poista
 7. Kisulit on todella söpöjä. Jokainen omalla tavallaan tosi hellyttävä, ja Ruska hoitaa pentuettaan ponnekkaasti. Haikeus odottaa sekä Ruskaa että teitä, kun pikkuiset valmistautuvat uusiin koteihinsa. Mutta sitä on turha vielä edes ajatella. Nyt voi nauttia pikkuisista täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruska o hyvä ja tiukka emo ja imettää viäl ahkerasti. Hän vahtii pentui melkei koko aja, nualee niit ja välil pittää komentoo.

   Poista
 8. Ihanat pienokaiset♥ Kovasti ovat kasvaneet ja vahvistuneet, pieniä pulleamasuisia kisuja...

  Ja oikein paljon onnea Miskalle ja neiti Eleketi Tanitalle kihlauksen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mysky. Mul oli päässy painovirhepaholaine toho neiti Elekati Tanita nimmee. Kihlattu morsein o siis Elekatin Tanita Elekatin kissalast.

   Poista
 9. Niin suloiset pikku kisut, eipä noita paljon raattis silmistään / käpälistään laskea:D On se ruskalla nyt täys työmaa... lähteekös Ruskalta karvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruska vaikuttaa oleva yllättäv hyväs kunnos. En ol huamannu, et erikoisemmi karvaakaa lähtis. Ruska syä niinko piäni hevone. Ja varmaa tuattaa oikee hyvvää maitoo, ko pennut ahkerasti hänt immee eikä kauhee innokkaasti viäl syäd kiinteet ruakaa. Maisteltu kyl on.

   Poista
 10. Oi voi! Suloisia, rakastettavia ja niin omia persooniaan ♥ x 4 ja Ruska mammalle kans ♥

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!