tiistai 10. heinäkuuta 2012

Pennut peuhaa

Kissapennut kassoo ja kehittyy ihan silmis. He ossaa paljo kissamaisii juttui. He ossaa kuapii hiakkaa mut en ol nähny hee tekevä asioitas sihe hiakkaa (puupellettihiakkaa). He ossaa peittää ruakaaki (!) mut en ol nähny he syävä mittää muut ko emolämmint maitoo. Ko mää viä pentui varte kermafiilii, joho o sevotettu yks kanamunakeltuvaine, Ruska hyäkkää syämää, mut pennut ei ymmär et sitä kuulus syär. Kissavauvvoil tarkotettuje muroje käy samallai. Ruska syä ja sit imettää pentui. Ilmeisesti häl tullee hyvi maitoo.


Täsä kuvas pennut tutustuu ruakalautasee. Tassut o astuttu kermafiilii ja fiilisil tassuil tepasteltu laatteel. Tämä o jo melkei viiko vanha kuva. 
Dorothy eli Rodofiina eli Mesi, 4 viikkoo vanhan.Dionysos eli Ruffeli eli Didi, 4 viikkoo 1 päivä. 

Daniel eli Rassuli, 4 viikkoo. Varsinaine piäni hurmuripoika tämäki, eiks vaa? Diana eli Rillamaliina, 4 vk. Piäni tassu heilahtaa ja sit mennää.

Loppuu viäl pari videoo, otettu toispäivän.31 kommenttia:

 1. Ooooh, Rassuli on suloinen! Täytyy taas lähettää tämä linkki kissahullulle serkulleni;-)

  Diana on kaunis kuin kuninkaallinen, mutta Rassuli on Sydänten Kuningatar.

  Kat ny, et saava hyvä korot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, Rassuli o mustaki sulone! Ehkä rauhallisin täsä pesuees. Oikeastas Sydänten Kuninkas, mää meinaa vaa ko Rassuli o ihana piäni kollipoika. Hänel o vähä surumiälise ihmettelevä katse.

   Kyl heil hyvät korot hajetaa. Kahrel koto o jo tiarosaki, Dionysokse/Ruffeli uus koto o antanu pennul jo nimenki: Didi. Ja Dorothyst/Rodofiinast tullee uures koros Mesi.

   Poista
  2. Ja Daniel o vaa niin ihan, et mää tääl sitä palvo...

   Kiva, et hyvä korot o tieros.

   Poista
  3. Kiitos, Leena, sää kuulut Pikkuprinssi Danieli ihailijakerhoo. Mut kukkaa ei kumma kyl ol viäl hänt varannu.

   Poista
 2. Kylläpä he ovat kasvaneet niistä pikkuisista mönkeröisistä isommiksi! Ei vielä kovin isoiksi kumminkaan. Aivan ihania, punenrtavat pesästä ja heti on Ruska-äiti paikalla. Kur, kur vaan kuuluu!
  On tuon Rassulin naama aivan ihana, mutta niin on veljelläkin, tuossa ekassa videossa! Oikea nappisilmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, vaikuttaa silt, et tämä kreme Rassuli olis rauhallisempi ja harkittevampi ko punane velipoika Ruffeli. Ruffeli taas o ihana kehräyskone. Kyl muukki pennut kehrää mut Ruffeli ussei ensimmäisen. Piänii nää o, vaik painaaki yli 600 g (Diana hiukka ali). Ko heit nostaa, tuntuu, ettei he pain mittää.

   Poista
 3. Kylläpä ne ovat kasvaneet taas ja maailma kutsuu jo, päästään tutkimaan ympäristöäkin. Kiva kun on tasaparit painiotteluihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, mailma vallotus o alkanu. Pesäloora naulat, ruuvvit, saumat, reunat ja nurkat o tutkittu tarkkaa. Ny tutkitaa huanet pesäloora ulkopual.
   Painimine o tärkee ohjelmanummero ja kävelyharjotukset kans. Kävely o vähä horjuvaa mut välil otetaa piänii juaksuaskelsyäksyjäki.

   Poista
 4. Miten ylipäätään maltat nukkua tai tehdä mitään muuta kuin pidellä noita palleroita sylissä. Tarvisitko sylissäpitelijää? Olisin joutilas, voisin tulla;)

  VastaaPoista
 5. aivan supersuloisia kaikki ja varsin terhakoita näyttävät olevan. Kohta he juoksevat pitkin ja poikin... t. Monika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monika, terveisii Mikki-pappal! Kyl juaksui ja syäksyi o jo vähä kokkeiltu, vaik piänii nää viäl onki.

   Poista
 6. Voi ei, juuri niin suloisia kuin vain kissanpennut voi olla, terhakoita, uteliaita ja leikki päivä työnä. Tuo kaikkein vaalein on vienyt minun sydämeni!
  terkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, terkkui meilt! Nämä o hassui ko tullee pois pesäst ja kävelee pitki laatet ja tutkii ja ihmettellee. Ko tullee uni silmää, toine toises perrää punnerrettaa takasi ommaa pesälooraa.

   Poista
 7. Ei saa tälläsiä kuvia laittaa!<3 Hirvee vauvakuume iskee. Varsin ihanaisia pikkupalleroisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasha, kyl nämä o ihanii kattel ja ihanii ottaa kättee ja tuntee hee köykäne ja pehmone olemus. Mää melkei syä hee suuhuuni.

   Poista
 8. Hauskoja töpöhäntiä, mutta taitavat oikeasti olla jaloa sukua kun noin hienot nimetkin on annettu! Ei kelpaa Miuku nimeksi näille pedoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona, eurooppalaiskissoi nämä pennut o. Ja kaikki hee esiäitit ja -isät o "jalosukusii" maatiaiskissoi, jokka o rekisteröity eurooppalaisiks. Ei nämä varmaa ot nokkaas, jos heit Miukuks tai Mirriks ruppeis sanomaa.

   Poista
 9. Hauskoja ovat, peuhaavat pörrinkäiset ja laatikosta ulkopuolelle lähtevät seikkailijatkin! Hurina vaan kuuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Pirkko, varsinaiset pörrinkäiset ja seikkailijat! Joskus ko heit mennee kattomaa, ni pörinä ruppee kuulumaa. Se o sulone hetki, ko ihan vaa mu läsnäoloni saa hee pörisemmää.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Pennut o kuusinkertaset verrattun syntymäpainoo. Eli on kasonnu.

   Poista
 11. Nyt vasta pystyin katsomaan nämä vidot kun olen kotona käymässä, mökillä ei luonaa. Ovat sitten kasvaneet ja niin ihania! Äkkiä ne oppivat kaiken moista, yks erellä ja muut perässä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just eilispäivän pennut oppi käymää pissal laatikos. Tai ainaki yks, Diana, kaikist piänin. Hän ossaa homma jo oikee nätisti. Muit en ol viäl onnistunu näkemää astial, mut pissoi o tehty laatikkoo.

   Poista
 12. ♥ ♥ ♥ ♥ Eipä muuta voi sanoa.

  VastaaPoista
 13. On ne edelleenkin suloisia palleroiota!

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!