keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Juhla armas lapsien

JOULUKALENTERI 22/24


Koska meillä on joulu,
juhla armas lapsien,
eikä rasita koulu,
syyt on olla iloinen!

Tämä yksvärssyne ilone jouluviisu (jonka sanottajast ei ol tiatoo) muistuttaa laste koulu loppumisest ja joululoma alkamisest.

Mul ei ol paljonkaa kokemust äitie joulustressist ko ei ol ommii lapsii. Me viätetää vähä niinko kissapäivii, miäs, mää ja kissa, ko ei tartte laittaa jouluu lapsil eikä kennellekkää muullekaa ko ittellemme vaa. Eikä meil ol suurii vaatimuksii.

Silti joululoma alkamine minulleki o ihanaa. O tullu viimine aika nauttii joulu valmistelemisest.

Vaik tehdä pari pellillist piparkakkoi ja haistel ja maistel niit.
No ni, ei kai tua kissakaa malttanu ol pistämäst nokkaas piparkakkoihi.

Tänä joulun mää ole taas ihastunu kauniisii lahjapaperehi, pakettikortteihi, kiiltokuvvii ja nauhoihi. Täsä o muutamii papereit.

Mää en pid pahan sitä et annetaa lahjoi ja saadaa ja kääritää niit tämmesii lahjapapereisii. Ko pelkät paperit ja paketitki o nii kauniit, melkei lahjai verosii. Minust lahjoje antamine ja saamine o mukavaa. Mut ei kaikki tykkää ostaa lahjoi eikä ehkä saadakkaa niit.

Mukavaa jouluajas o seki et voidaa käskee muutamii ystävii kyllää, ja men itteki ehkä kyläilemmää.

Minul o yleensä ollu välipäivät lommaa mut tänä talven se ei oikee onnistu ko yks homma o viäl pahasti keske. On silti muutama päivä lommaa ni saa vähä puhaltaa.

1 kommentti:

  1. Täältä tervehdys "koululaiselta". Kahdet koulujuhlat takana ja nyt alkaa oman joulun valmistaminen. Perunalaatikko (Merikarvialle) jo pois uunista! Siit se sit lähtee!

    VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!