torstai 17. maaliskuuta 2011

Kasseiluu
Isäntä o pakannu kassis. Kissaki mahtuu kassii.

Tätä kassii menemise poseeraust ja sen filmaamist ei tarvitte paljo lavastaa. Ei tartte Ruskaa kaht kerttaa käskee. Hän o heti juanes mukan. Hän tiätää millai kassii ittes pistetää ja vähä äkkii.
Vaik pää edel.Oikeeperi kääntymine käy liukkaasti näinki piänes kassis.Tämä kankaskassiki o hiano.

Ja nää muaviset o kivoi ko ne krapisee.

Vaik emäntä varottaaki, et muavikassit voi ol vaarallissii, vois kissa vaik tukehtuu. Voisko muka? Huamaatteks et tämä o porilaine kassi? Siin o Tikkula tulitikkutehtaa karhu.


Mahtuisko kissaki tän korrii änkeemää, vaik se o täyn emännä tavaraa?
Tämä läpinäkyvä o aika style. Vai mitä tykkäätte?

No ni. Lähdetäänko jo jonneki?

6 kommenttia:

 1. elisa järvinen puikkoellu17. maaliskuuta 2011 klo 9.41

  Huomenta. Tikkulan kassi otti heti silmään,en ole pitkään aikaan kommentoinut,jos olet lukenut blogiani olet varmaan huomannut kohteessa "matkalaiset"häslinkiä,en itse siitä niinkään olisi välittänyt,mutta ystävät nousivat barrikaareille.
  tämä kyseinen henkilö on minua vähän aina herjaillut,mutta en ole sitä ollut huomaavinani.
  Tarina on pitkä enkä siitä sen kummemmin nyt,mutta anteeksipyyntöönkään en kommentoinut,sillä tykkäsin,että se tuli kaksi vuotta liian myöhään.
  Eteenpäin..kuin mummo lumessa.

  VastaaPoista
 2. Moi! Ihania kassikuvia. Se läpinäkyvä kassi oli kyllä paras... Vähän kuin kissa akvaariossa. Minusta tuntuu, että siinä tunnutuksessa ideana on, että siinä on ne viisi kysymystä joihin vastataa ja sitä jatketaan viidelle- olen nähnyt että jotku ei jatka lainkaan vaan vain sanooa, että halukkaatt saa ottaa tunnustuksen. Eli voi jatkaa vain yhdellekin.

  VastaaPoista
 3. Hauska kissa. On nuori vielä ja tykkää leikkiä :)

  VastaaPoista
 4. Juu, Auli, Kirsikka ja Anneli. Kassikissa o kiva ja nuari ja leikkisä. Kissa o meil jokapäiväne hupi ja arki-ilo. Piäne elämäriamukkaa ja kerkeeväise eläime kattelemine o mukavaa.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat söpöisestä kassikissasta. Meilläkin kissat änkee heti vaikka minkälaiseen kassiin, kun sellainen on vain esillä. Pienen pieniin pusseihinkin pitää ängetä.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!