lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvvää uutta vuotta 2012!Tänä uutenvuaten o piäni jännitysmomentti siin, et tulleeko talvee lainkaa vai siirrytäänko suaraa pitkäst ja kosteest syksyst kevvääsee. Kävi nii tai näi, ainaki valosempaa suuntaa ollaa jo menos.

Kiitos kaikil lukijoil jokka olette jaksanu mu porinoitani silmäil ja kuviani kattel. On ollu hauskaa pittää plokkii ja poikkeil toiste plokeis.

Antaas kattoo mitä ens vuasi tua tullesas ja mitä se viä mennesäs.  Sitä mää funteerasi vuasi takasinki. Kuluneen vuan oli iloja ja suruja. Oli yllätyksiiki. Nyte vuadevaihtees minul o kiitolline miäli ja levolline olo.

Jos asiat mennee niinko ole suunnitellu, ni ens vuasi o mu viimine kokonaine tyävuateni. Sitä seuraavan vuan jää ehkä eläkkeel.

Mee kissa Ruska kohdal uudevuadetoivomukseni  o, et ens vuade aikan hän sais ensimmäiset pentus. (Sitä mää toivotteli varovaisesti kyl jo viime vuadevaihteessaki, vaik hän oli sillo viäl aika nuari.)

Kevvääks ja suveks me ollaa suunniteltu, et miäheni pääsis maalaamaa kototalloos Koskel ja mää tekemää trekoolihommii. Jos tervein ollaa. Ensimmäiset siämenet meinaa kylvää jo joskus tammi-helmikuu vaihtees. 

18 kommenttia:

 1. Ihanaa että valo lisääntyy, sitä on odotettu, mua ei kyllä yhtään haittais vaikka hypättäs suoraan kevääseen, pysyis hyvät juoksukelit. Oikein hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 2. Antoisaa vuotta, onnistuneita remontti- ja pihaprojekteja ja tietenkin niitä pentuja, viimein! Ruska taitaa olla vähän krantumpi tyttö, tai leikkii vaikeasti tavoiteltavaa ;-)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää Uutta Vuotta! toivottelee Riitta Sinikka

  VastaaPoista
 4. Oikein Hyvää ja antoisaa Uutta Vuotta Paula ♥

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää uutta vuotta teille! Toivottavasti Ruskakin löytää oikean sulhon.

  VastaaPoista
 6. Hyvää uutta vuotta ja onnea kaikille toiveille!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kuluneen vuoden blogiyhteistyöstä Paula ja kaikkea hyvää alkavalle vuodelle. Tänään tuntuu, että päivä onkin jo valoisampi.
  Sinulla on varmasti kiva työvuosi edessä, se viimeinen. Itsekin ajattelen samanlaisia asioita. Minulla on kolme vuotta jäljellä, jos terveenä pysyn.

  VastaaPoista
 8. Hyvää Uutta Vuotta Paulalle, Miähelle ja Ruskalle!

  VastaaPoista
 9. Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille! Odottelen innolla teidän perheenlisäystänne, toivottavasti tulee monta suloista karvakerää.

  VastaaPoista
 10. Kiitos itsellesi! On ollut niin mukava seurata blogiasi ja odotan innolla jatkoa:D Oikein hyvää Uutta Vuotta teille sinne!:D

  VastaaPoista
 11. Kiitos käynnist ja hyvä tuleva vuat teilleki,mää olen tääl otson kans fiiramas uutvuat ko isäntväki o Lontos,ei täst mittän tahro tul ko otso istuis koko aja näppäimil.Se aja sama asian ko sanom lehtiki aamuisi.
  Hän meni huilama läppäri taa ja seura tarkast mun kahden sormen pikakirjoitustani Otso tervehtii myös Ruskaa ja toivoo vauvoja.

  VastaaPoista
 12. Hyvää uutta vuotta 2012!

  VastaaPoista
 13. Ruska-neidille (ja Paulalle kans!) oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 14. Toivottavasti se kevät tulee ennenaikojaan, en välittäis talvesta, kun on kylmä. Kävin tänään metsässä kävelemässä, niin puolukat oli joissain varvuissa vielä ja suppiksia pystyssä, naaapuri sanoi että hän oli kanttarellei viel poiminu, mutta metsäst oli paljon puita pitkin pituuttaan. Onnea eläkkeelle kun pääset, toivottavasti pääset, sitä toivon, itsellä on viel 5v. työvuosii.

  VastaaPoista
 15. Kiitos Paula itsellesi mukavasta seurasta ja ihanista kirjoituksistasi, niitä on ollut kiva lukea.
  Toivotaan oikein komeaa kukkakevättä ja kesää.
  Elikkäs; Kaikkea hyvää uuteen vuoteesi!

  VastaaPoista
 16. Kyvää alkuvuotta multasormien ja pensselikäsien jo kutkutellessa ja tulevaa odotellessa...

  VastaaPoista
 17. Kiitos kaikista hauskoista blogijutuista ja kuvista ja Paljon Onnea tälle vuodelle!

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!