lauantai 3. joulukuuta 2011

Uus käsityäPitkäst aikaa tuli alotettuu uus käsityä. Lanka o Viron-villaa, tommost liukuvärjättyy. Aika räväkkä väri miähe villapuseroo. Malli ole ottanu Moda-lehdest, ja mallis oli käytetty eri lankaa ja eri värrii, hillity harmaat. Nämä kuvat ei tee oikeut väril, ko tua sinine o sinist eikä turkoosii, jolt se ainaki tämä konnee ruudus näyttää.

Tämmest lankaa o hianoo kuttoo, erityisesti noit värivahetuksii. Kiva seurat, millai vaaleeruskee muuttuu tummaruskeeks ja tummaruskee siniseks.

Jos täst tullee jotaki valmist, miälelläni esittele tätä villapuseroo viäl myähemminki. Viime kerral, ko tei villapaida miähelleni, mul ei ollu mittää mallii ja tei se vaa omast päästäni ja vanhast muistist. Se epäonnistu. Uumapaikka tuli liika löysä ja hartiat krinnas ja muutonki koko paita ihan epäsopiva. Kyl miäs sitä silti urhoollisesti hiuka piti päälläs, mut mua harmitti. Seuraava projekti oliski riistää se vanha pusero ja kuttoo siit jotaki uut.Tähä kuvvaa hyäkkäs jo Ruskaki. Hänel oli meiniki ryästää lankakerä ittelles. Mee huushollis Ruska o ain joka paikas misä jotaki piäntäki tapahtuu. Esimerkiks jos mää vaik levittele kutime valosaa paikkaa ikkunaviäree, joka sattuu olemaa Ruska kiipeilypuu, ja meinaa ottaa valokuvia, Ruska o heti tiätysti juanes mukan.

Hyvvää toise adventi viikonvaihdet kaikil!

14 kommenttia:

 1. Kaunis pusero tulee, ehtiikö jouluksi valmiiski. No varmaan kun Ruskakin auttaa osaltaan.

  VastaaPoista
 2. Cheri, jouluksi ehtiminen on minullakin vielä kysymysmerkin alla. Juu, Ruska auttaa tosiaan, tulee syömään ja jahtaamaan lankaani, näppäilee puikkoja ja ryöstää lankakerän. Tai ainakin haluaa kehrätä ja kelliä sylissäni samaan aikaan kun kudon. Se edistää hyvää mieltä, mikä edistää kutomista ja käsityön valmistumista.

  VastaaPoista
 3. Sinisen ja ruskean yhdistelmä on kyllä oikein onnistunut värivalinta.
  Mies on varmasti iloinen, kun saa lämpimän paidan.
  Olen todennut saman, että ohje auttaa saamaan onnistuneemman lopputuloksen.
  Voi tuota kissatyttöä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä tulee komia paita! Kiva tuo neulemalli siinä. Onko helppoa kutoa?
  Ruskalle rapsutus!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteist ja kehuist! Mummeli, on helppo kuttoo. Kuviomalli on yksinkertane ja helppo. Värit o minust kauniimmat luannos ko nois kuvis, jotka jostai syyst vääristää värit. Ehkä mää saa myöhemmi parempii kuvia.

  VastaaPoista
 6. Näyttää ihana villapaita olevan tulossa! Niin kauniit värit... Boris lähettää Ruskalle terveisiä,samat harrastukset heillä tuntuu olevan :)

  VastaaPoista
 7. Sirpa, Ruskalt kans terkkui Boriksel! Lankakeräkiinnostus yhdistää kissoi ja niitte emäntii.

  VastaaPoista
 8. Kaunista lankaa ja kivannäköinen neulemalli, kuohkeata. Kissat ovat veikeitä uteliaisuudessaan, haluavat osallistua puuhailuihin.

  VastaaPoista
 9. Kiitos, Pipsa-Pippuri. Tämä osallistumine puuhailuu o tyypillist varsinki sisäkissoil. Ulko vappaan kulkevat kissat ussei tullee kottii vaa syämää ja nukkumaa ja viättää suure osa elämästäs omi nokkines eikä paljast omistajilles, mitä he o puuhannu ja misä he o seikkaillu.

  VastaaPoista
 10. Onko lankasi yksi- vai kaksikierteistä? Mun töissä oli paksumpaa kaksikierteistä. Mää en huomannut tuon väristä, kun valitsin omia lankojani. Pidän noiden lankojen lammasmaisuudesta.

  VastaaPoista
 11. Tää o kai kakskiärteist, näyttäs silt. Emmääkää ol nähny tän värist missää mual, mut yks naine myi tätä Käsityämessuil. Hänel oli vaa kaks vyhtii, jokka mää osti. Kahdest ei olis riittäny miähe villapuseroo, ja kolmannee hän lähetti mul postis. Mää tykkäsi täst varsinki just värie tähde.

  VastaaPoista
 12. Hyvät värit. Talvivaatteissa värit tuovat piristystä pimeyteen.

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!