sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Mikä siin o ko en millää meinaa uskoo, et Ruska vartois pentui - vaik merkit osottaa siihe suuntaa. Tai en ainakaa uskaltas kertoo siit julkisesti, jos jottai ikävää tapahtuski. Sit täytys tunnustaa, et tälläi täsä ny kävi, ei tullukkaa pentui. Silt ny kumminki vaikuttaa. Paino o noussu. Nisät alko viime viiko aikan punottaa ja pömpöttää. Tai jos sittenki olsi vääräs...Ruska itte tuntuu ottava lunkisti. Ollaa oltu miähe kototolas. Pantii kööki pessää puita ja lämmitettii aika reippaasti. Ruska tykkää ottaa nokosii köökis korkee jääkaapi pääl. Tai takan vasemmal näkyvä viäl korkeemma kaapi pääl. Tual korkeel voi lämmitel. Samal voi mukavasti torkkuu ja välil hiukka hörvähtääki. Ja voi toimii huusholli ylimmäisen valvojan. Jos tääl köökis olis uunipanko, se olis varmasti Ruskal mialuine paikka. 

23 kommenttia:

 1. Kyllä kai tässä uskaltaa jo onnitella Ruskaa ja koko talon väkeä. Pikku äiti tuntuu tosiaan ottavan rennosti ja niin pitääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Cheri. Pikku äiti ottaa rennosti ja emäntä käy ylikiarroksel, vaik yrittääki ottaa esimerkkii ja ottaa rennosti.

   Poista
 2. Ruska tykkää pitää sua jännityksessä:) Oli kiva lukea Ruskan ja Sinfonian pääsiäisromanssista ja toivottavasti kohta päästään nauttimaan seurauksista.Voi miten ihanat ajat teillä on kaikinpuolin edessä: kesä ja kesävauvoja<3

  VastaaPoista
 3. Voihan Ruska mitä jännitysnäytelmää tämä on. Kovasti tekisi mieleni jo onnitella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muut, Pirkko. Kauheesti tekis miäli jo kiittää onnitteluist...

   Poista
 4. Kovin on merkit jo pentumaiset. Hyvää odotuksen jatkoa sekä Ruskalle ja sen emännälle!
  Hyvää Walpurin päivää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mummeli. Hyvää Walpuri päivää sulleki.

   Poista
 5. Kyllä siltä näyttää, että tulossa on.
  Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 6. Hei vaa Paula ja Ruska

  Kyl nua merkit vartoomissee tosiaa viittaa. Mää tiärä kyl, mitä se o ko joka kikine päivä kattoo ja puntaroi sitä kissaa ja funteeraa. On se vaa ihmeellist uus elämä. Onnee vartoomissee! Ruska o nuari naaras ja kaikki sujjuu varmasti hyvi!

  Kiitoksii paljo kaikil Miska kattoomist kommentoineil! Etsijäkoira-asjaa klaarataa parhaallas. Jos semmone saatas föllii, ni mahrollisesti saatas tiätää, misäpäi Miska ny liikuskellee. Kaikkeist tärkeempää o ny et tiato Poris levvii, et Miskaa hajetaa. Ilmotelkaa kaikki ettiippäi, kel siälpäi tuttui o!
  KIITOS!
  Terveisin Pirkko Lumihelme kissalast Maskust

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, toivotaa et Miska löytyis ja vähä äkkii.

   Poista
 7. Toivotamme rentoa ja odotuksen täyteistä vappua teille!

  VastaaPoista
 8. Onnee vaa koko Ruskan perheelle ja iloista Walpurin päivää!

  VastaaPoista
 9. Voi olisiko se nyt sitten sillä lailla että pikkuisia olisi tulossa. (Täytyy tunnustaa että olen minä unta jo nähnyt Ruskan pikkuisista.)
  Aurinkoista Vappua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, untaki jo olet nähny? Su täytyy vissii tul kattoo niit sit ko/jos ne o syntyny.

   Poista
 10. Minuakin jännittää Ruskan odotus ja "lapsenlapsien" syntymä. Rapsutuksia Ruskalle ja mukavaa Vappua hänen palveluskunnalleen.
  t. Monika ja Mikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl täs ny jännätää Ruska pentui. Te Mikki ja Monika oletteki tiätysti oikee yhdet osapualet. Ja sää tulet varmasti kans vauvvoi kattomaa sit jos/ko niit ilmaantuu.

   Poista
  2. ihan varmasti tulen katsomaan jo ihan vastasyntyneitä pentuja! Monika

   Poista
 11. Jännittävää! Täälläkin odotetaan tietoa ihan täpinöissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Mamma, kyl me o Ruska kasvattaja kans ny ajateltu asennoituu sillai, et Ruska synnyttää noin 10.6. Ollaa sovittu, et ultraäänitutkimuksee ei Ruskaa viäd. Mittää raskaustestiikää ei ol käytös. Ni et piänt epävarmuut viäl o ilmas vaik selvii merkkei tiineydest onki. Pual killoo lissää painoo ja muit merkkei. Ruska kävi nyte vappun "häähuaneesas" ja tutki se läpitte oikee tarkasti haistelemal. Siäl tuaksahtellee viäläki aika vahvasti sulhasmiähe merkit.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!