lauantai 28. huhtikuuta 2012

Etsintäkuulutus

Kadonnu kollikissa Miska

Miska-kissa o kadonnu Pori Viidenneest osast Poikkikadult 20.4. Miska voi liikkuu jo laajemmallaki alueel - nähty Sirkustori Värisilmä kohdal ylittämäs kattuu.

Omistajil o kova hätä kissast.

Tuntomerkit: Väritys harmaa-valkone. Harmaa tasast, ei raitoi eikä täplii, pelkkää tasast harmaat ja tasast valkost. Vasemmas etutassus harmaa läiskä valkosel pohjal (näkkyy ylemmäs kuvas). Miska o kiltti ja ihmisystävälline leikkaamatoin kolli, ikä vajaat 2 vuatta. Voi ottaa syllyy, ei pur eikä raavi, ko ihmine o rauhalline.

Jos Miska löytyy, se kannattaa houkutel esim. makkara- tai kinkusiivu kans sisäl ja pittää siäl korjus ja soittaa:
Kissa omistajal Pirkko Mäenpääl 041 4321 858 tai
Aila Forstenil 0400 7699 50.

Tullaa hakemaa nii pia ko päästää!

Löytöpalkkio sil joka löytää Miska elävän.12 kommenttia:

 1. Minä jaoin linkin tähän etsintäkuulutukseen Facebookissa. Toivottavasti siitä on apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirkko Mäenpääki (kissa omistaja) o varmaa kiitolline. Hän o yrittäny mut ei jostai syyst pääs kommentoimaa tän.

   Poista
 2. Voi Miskaa, varmasti on kotiväellä kova huoli. Kyllä varmasti löytyy! Tuttavani kissa katosi ollessaan hoidossa vieraassa paikassa ja jäljittämään palkattiin jälkikoira. Ne kuulemma erottavat eri kissatkin toisistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas ihmeellist, et jälkikoira voi löytää kissa. Ei olis tullu mul miäleenkää.

   Poista
 3. Voi Miskaa, toivottavasti kissa löytyy ja pääsee kotiin. Huoli on varmasti suunnaton, sen voin kuvitella.
  (Jälkikoira apuun jos ei muu auta, etsivät ne haavakoitakin metsästä ja tuommoinen etsiminen on hyvää treeniä koiralle.)

  VastaaPoista
 4. Voi... Surkeata kun kissa katoaa. Näin just yhtenä päivänä Porissa yhden kissan, muttei ollut tämä.... Sen kisaan kohtaloua kyllä kauhistelin kun kulki vapaana ajotiellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auli, mää en ol koskaa edes nähny tätä Miskaa enkä varsinaisesti tunne häne omistajaaskaa, paitsi et ole tutustunu ny ko häne yks kissas Venla o saanu pennut, joitte täti Ruska o. Ollaa kirjoteltu. Tämä kissoje emäntä Pirkko o syntyjäs porilaine.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!