maanantai 20. kesäkuuta 2011

Ihanii naamoi


Ain välil joku tuttu tai tuntematoin anonyymi kirjottaa tervetullee kommenti mu plokkiini. Ja välil joku ihan uus. Uusii ihanii naamojaki o pikkupikkuhiljaa ilmestyny toho naamaluettelloo. Varmaa vähä lapsellistaki, kui innostunu ja ilone mää teist naamoist ole.

Sit o niit ystävii ja tuttui, jokka seuraatte mu plokkiini muttette jät merkkei käynneistänne. Te vast oletteki tervetulleit! Joskus mää saa kommenttei ihan muut kaut, aika usseinki, puhelimes tai tavates tai sähköpostis.

Viime maininna jälkee ainaki seuraavat o liittyny plokini julkilukijoiks:
Pipsa, Amalia, Ané Brydé, Mummeli, Sarppu, Kirsti Ellilä, Pipsa, Tanja S.

Tua orvokkikuva o kiitos ja tervetulotoivotus teil kaikil lukijoil ja kattelijoil, liittyneil ja liittymättömil, kommentoivil ja kommentoimattomil. (Älkää ny vaa pelläässtykö ja lähtekö karkuu.)

6 kommenttia:

 1. Ihan totta, onhan se paljon antoisampaa jutustella kun on kanssajutustelijoita! Ja jos tietää, että joku lukee vaikka ei mitään kommentoisikaan.

  VastaaPoista
 2. Blogeissa on juuri se viehätys, kun niiden kautta pääsee kommunikoimaan niin monien ihmisten kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Totta puhut Paula.
  On niin mukava , että kommentoidaan. Ja mukavaa sekin, että tilostoissa näkyy liikettä päivityksen jälkeen.
  Ja jos uusi naama ilmestyy, se vasta onkin hienoa ja ihmeellistä:)

  VastaaPoista
 4. Silloko mää kokkeeks aloti ploki pitämise, mää en lainka ajatellu saavani kommenttei enkä varronnukkaa niit muilt ko ehkä siskoiltani. Enkä itte kommentoinu muit. Monta kuukaut mun lukijoitani oliki lähinnä siskot ja jokuset ystävät. Ehkä kolme kuukaut mu ainoo "viralline" lukijani oli siskoni Auli, joka sit kans alotti plokipido. Ja me kommentoitii päiyhtee ja oltii toistemme lukijoit. Sit vast tämä vuade maaliskuus siskoni Päiviki alotti ploki. Yks sisko meil viäl o jemmas.

  VastaaPoista
 5. Vanhassa blogissani olin aika passiivinen, mutta oikeasti arka. Yritän tässä uudessa rohkaista itseäni kommentoimaan ja liittymään lukijaksi blogeihin. Se juuri on mukavaa, että kommentoi ja saa kommentteja.
  Kiitos tervetuloa toivotuksesta!

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!