keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kissa ymmärtää puhtaa pääl"Ääh. Miks ton tarttee koko aja ottaa must valokuvia?""Vaikkemmää yhtää tykkää..."
"... ja käännä naamani pois."
"Jättäsko se rauhaa jos viäl käännä selkäniki?"
Tyypillist. Ruska mennee makkaamaa mu puhtaitte ja just silitettyje pyykkeini pääl. Ja mää hae kamera ja ruppee ottamaa kuvia. Enkä edes kiäl enkä komen kissaa. 

14 kommenttia:

 1. Ihana Ruska! Kai oot viikonloppuna tulossa Poriin, sitten näet taas mun kisulit!

  VastaaPoista
 2. Kyllä Ruska on sulonen kissa. Ei ne eläimet aina tykää kun niitä kuvataan. Patekin on selvästi vaivaitunut kun haen kameran. Sit taas joskus ei mitään vaikutusta. Aurinkoista päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Auli, kyl mää ole viäl sil miälel et tulisi perjantaiehtoosti tai lauvvantaiaamusti. Kiva sit taas vähä verrat, et minkäsorttine se tee Pirpana o tähä Ruskaa verrattun, ja mimmone ja kui iso Rosvo o.

  Paula Kristiina, terkkuja Patelle!

  VastaaPoista
 4. Minä olen huomannut kissasta saman - puhtaiden vaatteiden päälle on kiva levittäytyä makaamaan. :) Ja kissa kääntää päänsä pois tai poistuu paikalta, kun otan kameran esiin.

  VastaaPoista
 5. Sirpa ja Kollo! Sisäkissa o tavallisesi puhdas olento eikä haittaa puhtaitte pyykkie pääl levittäytymine. Mut jos kissa o just mettästäny myyrii ojast ja tullee kurasen ja rapasen puhtaitte pyykkie pääl, se saattaa ol eri juttu. Ainakaa tätä vihjet puhtaitte pyykkie ihanuudest ei saa kuulemma paljastaa Saaripalsta Mustil eikä Ransul. Pää pois kääntämine o kumma juttu. Ehkä se alualkai johtuu häikäseväst salamavalost, mää ensi kuvitteli, mut aikoi sit mää lakasi käyttämäst salamavalloo ja silti vaa kissa kääntää pääs pois.

  VastaaPoista
 6. Voi tuota Ruskaa,on NIIIIN suloinen,että! Meilläkin Boris mielellään makoilee vasta silitettyjen vaatteiden päällä,kai niissä on sitten hyvä tuoksu :) Kamerasta kissa ei piittaa,sitä voi kuvata miten päin vaan :)Tyttö 13 v. onkin erikoistunut kuvaamaan kissa-herraa mitä kummallisimmista paikoista,mm.varpaiden välistä,tai lähikuvaa viiksistä :)

  VastaaPoista
 7. Näkkyy oleva yhteist kissoil miältymys puhtaisii ja silitettyihi vaatteisii. Boris o ehkä vähä suurpiirteisempi herra ko antaa valokuvat viiksikarvat ja varpaittevälitki. Terveisii häl!

  VastaaPoista
 8. Juu ei saa tällaista kertoa meidän pojille! Ruska on kaunis. Se on ehkä oppinut, että kamera joskus räpsähtää ikävästi ja kääntää varmuuden vuoksi kasvot pois ettei häikäisty?

  VastaaPoista
 9. Saila, ei kerrot, jossei pojat yhten kauniin päivän itte keksi! Ruska kiittää ko kehutaa kauniiks... ja ihanaks ja suloseks.

  VastaaPoista
 10. Kyllä tärkeys- ja arvojärjestys pitää ihmisellä olla. Bloggaaminen pehmentää meitä naisia sopivasti. Aletaan katsella asioita silläsilmällä.
  Viksu kissa, ku ny suttusemman viittis valita, ku kerran oj just silitettyä tarjolla. Kyllä se tuo meidän Maisakin makuuhuoneesta kömpii, kun kotiin palaan:)

  VastaaPoista
 11. Rva Pioni, nii et koiraki ymmärtää yhtläi! Plokkaamine pehmentää ja jotenki lapsettaa, opettaa leikkimää...

  VastaaPoista
 12. Kauneudella on hintansa, joskus se on salamavalojen välke!

  VastaaPoista
 13. Naukulan Mamma, Ruska ei oo viäl vissii tätä oppinu, et täytyy kestää kauneude hinta ja kattoo nätisti päi kameraa...

  VastaaPoista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!