torstai 6. joulukuuta 2012

Veneretki

JOULUKALENTERI 6/24
Yks tärkee kiinnekohta Israeli matkal oli järvi jol o monta kirjotusassuu ja nimmeeki: Gennesareti-, Genesareti- tai Genetsaretijärvi, Galileanmeri, Kinneret ja varmaa muitaki mimiä. Hotellimme Tiberiakse kaupunkis oli melkei järve rannal. Järvi näky mee matkamme aikan monest suunnast. 

Yhten ehtoon me oltii veneretkel Gennesaretijärvel. Se paatti kiärteli ensti satamas ja meil selvis syy: miähistö kävi toisest paatist lainaamas Suame siniristilippuu. Se nostettiinki juhlallisesti salkoo samal ko Maamme-laulu alko soimaa. 
Tiberiakse kaupunki Gennesaretilt nähtyn. 
Toisel suunnal näky hämysii vuarii. Aurinko laskee Tiberiakse ja vuarte taa. 

Hyvvää ja juhlallist itsenäisyydepäivää!

12 kommenttia:

 1. Kaunis on lippumme, oli varmaan herkkä hetki kun lippu nousu salkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaks sinivalkost, toine oli jo tiätysti valmiin salos.

   Poista
 2. Silmäni kostuivat jo pelkästä ajatuksesta. Varmasti ikimuistoinen lipunnosto.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat viäl auttaa siin, et hetkist tullee ikimuistosii. Matkal näki ja kuuli ja koki paljo. Ilma kuvia, jokka on järjästetty aika- ja paikkajärjestyksee, matka kokemukset varmasti menis ihan yhdeks puuroks ja mylläkäks, mut kuvat auttaa jäsentämise ja muistamises.

   Poista
 3. Voiko hienompaa joulukalenteria olla :) Kiitos tästä, piti lukea kaikki luukut kerralla ja nyt tiedän poiketa joka päivä. Itsellä ollut haaveissa vastaava matka, katsotaan toteutuuko joskus. Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka kannatti. Oikee lämpimästi suasittele vastaava. En ehkä koskaa viäl ol ollu näi sisällyksekkääl matkal ollu. Se vaa, ettei matka aikan oikee kerriinny sulattelemaa kokemuksii, ko ohjelmaa oli aamuvarhasest ehtoomyähäsee.

   Poista
 4. Hyvää Itsenäisyyspäivää sinullekin!
  Selailin eilen sun muitakin matkoja ja olet käynyt usein Santorinilla. Se paikka on vielä näkemättä, vaikka usein ollaan siitä puhuttu. Ehkä seuraavaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Santoriinil mää ole käyny jo peräti neljä kertaa ja ain osallistunu siäl kirjottamiskurssii. Ilma sitä kurssii en olis ehkä sin sattunu menemää. Se o sykähdyttävä paikka.

   Poista
 5. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää teille!

  VastaaPoista
 6. Upea ajatus juhlistaa Suomen itsenäisyyspäivää tällä tavoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mm, sitä tuli juhlistettuu vähä etukättee. Lipunosto Gennesaretijärvel oli ainoo isänmaalline hetki matka aikan. Sen tähde se muistu elävästi miälee just itsenäisyyspäivän.

   Poista

Tähä voit jättää oma tervetullee puumerkkis eli kommenttis!